devo invisible man top banner

Onze dienstverlening voor professionele klanten in deze uitzonderlijke situatie 

coronaGeachte klant,

Betreft: onze dienstverlening in deze uitzonderlijke situatie

Wij verwijzen naar de verstrengde maatregelen van onze regering en de nationale veiligheidsraad i.v.m. het coronavirus. Wij nemen de nodige maatregelen om ieders gezondheid te beschermen en alsnog voor continuïteit van levering te zorgen.

Volgende maatregelen werden binnen Devomat Industries genomen:

 • Ter bescherming van onze leveranciers, klanten en onze medewerkers: het leeuwendeel van onze personeelsleden zijn tijdelijk technisch werkloos door overmacht en onze dienst wordt verzekerd door een kleine crew van 3 medewerkers.
 • Leveringen worden tijdelijk enkel uitgevoerd met externe gespecialiseerde vervoerdiensten (o.a. DHL en DPD), deze volgen hun eigen strikte richtlijnen (bvb. neerzettoestemming, enz.)
 • Wij hanteren de “social distancing” richtlijnen van onze regering. In praktijk betekent dit voor u het volgende:
  • Afhalingen van bestellingen zijn mogelijk. Om e.e.a. vlot te laten verlopen ontvingen wij graag uw bestelling telefonisch of via e-mail. Uw bestelling wordt voorbereid en klaargezet voor afhaling via onze magazijningang: Trooststraat 26-28 (gemeenteplein), 2650 Edegem.
  • In zorgeloze tijden staat onze poort altijd letterlijk voor u open, maar door toedoen van het Corona-virus zal deze gesloten zijn. Wij doen uiteraard open wanneer u aanbelt.
  • Ook onze magazijnpoort aan de binnen parking zal gesloten zijn. U dient zich aan te melden bij onze magazijnier in de voorziene wachtruimte, waar u verder wordt geholpen. Nota: in deze wachtruimte kunnen wij maar één persoon toelaten. Wanneer er al iemand voor u wordt geholpen, verzoeken wij u vriendelijk om op onze parking te wachten. Wij helpen u graag verder wanneer wij onze vorige klant hebben bediend.
  • Onze verhuurafdeling moeten wij helaas sluiten tijdens de (niet uitgesproken) lockdown periode.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met u deze ongeziene situatie het hoofd kunnen bieden en iedereen binnen aanvaardbare tijd weer als normaal aan het slag kan.

Veel sterkte en vooral een goede gezondheid,

Het Devomat-team

Selecteer Nederlands/Français

Workshops

DevoNatural 300x250 ravotten

Devomat catalogus 2017 - 2018 downloaden

Nieuwsbrief