Devo GearDisc 3DTransformeer uw éénschijfmachine in een hoogperformante planetaire schuurmachine.

Devo GearDisc 3D kan op de meeste éénschijfmachines zoals Devoboy, Woodboy, diverse Numatic machines, enz. gemonteerd worden, na een eenvoudige aanpassing. Uw machine kan nog steeds voor de andere toepassingen gebruikt worden. U hebt voor andere karweien geen tweede machine nodig.

De klassieke schuurtechniek met bandschuurder, kantschuurder en Woodboy® vormt vandaag nog steeds de basis van het parketschuren. Door de technische evolutie van de voorbije jaren kunnen echter een heel aantal (meerlaagse) parketvloeren gerenoveerd worden met 3-schijfs planetaire machines. Met de Devo® Master 3D kan dit aan zeer hoog rendement.

Een recente evolutie zijn de aangedreven satellietschijven onder een éénschijfsmachine. Deze komen in de buurt van het schuurrendement van een Devo Master 3D, maar zijn betrekkelijk lichter en dus handiger in transport voor bvb kleinere werken.

Devo GearDisc 3D

Hoge schuurkracht:

Devo GearDisc 3D transformeert uw éénschijfmachine in een performante planetaire 3-schijfsmachine. De aangedreven schijven en het hogere totaalgewicht in combinatie met uw rotatieve basismachine zorgen voor een uitzonderlijk hoog rendement. Indien gewenst, kan u voor nog meer rendement extra machinegewichten toevoegen.

Hoge afwerkingkwaliteit:

De planetaire rotatie van de schuurkoppen verhoogt de krasvrije schuurkwaliteit.

Eenvoudige montage:

Na een kleine aanpassing van de basismachine kan de Devo GearDisc 3D eenvoudig en snel met de hand gemonteerd en gedemonteerd worden. Uw machine kan hierdoor nog steeds ingezet worden voor te oliën, tussenlaagschuren, enz. met de klassieke aandrijfplaat in combinatie met schuurkussens, boenen of schrobben met een borstel, enz.

Verbeterde stofafzuiging:

Door de vele open ruimtes en de snelle rotatie van de schijven, verhoogt de efficiëntie van de stofafzuiging aanzienlijk.

Technische gegevens:

  • Diameter schuurschijven: 150mm.
  • Werkbreedte: 400mm.
  • Eigen gewicht: 7kg.
  • Aandrijving: met riem aangedreven tandwielen.
  • Minimumvermogen machine: 1500W.