devo invisible man top banner

  • Devo V-groeven-freesset, Festo zaagtafels en toebehoren, Festo handschuurmachines, Festo stofzuigers, Numatic stofzuigers, enz.

Doorbraak in stofvrij werken met de Jumbo Finedust afzuigunit!

Jumbo FinedustPerfecte bronafzuiging voor schuurmachines, haakse slijpers, boormachines, muurfrezen, enz.

De Jumbo Finedust NDD 900 is een compleet nieuwe standaard op het gebied van ontwerp en constructie van industriële stofzuigers. De afzuigunit is uiterst betrouwbaar, zeer sterk en eenvoudig te bedienen! De prestaties worden verzorgd door twee Twinflo'-motoren met vier turbineschijven. Het filtersysteem is uniek voor fijn stof maar wordt weinig belast dankzij de speciale Hepaflo-finedust stofzakken. Deze stofzakken slaan niet dicht met fijn stof!

Lees meer...

Het HTW behang-afstoomapparaat voor de verhuurmarkt, de vakman, de markt van interieurdecoratie, enz. is het veiligste en meest gebruiksvriendelijke behang-afstoomapparaat dat momenteel in de handel verkrijgbaar is.Het HTW behang-afstoomapparaat voor de verhuurmarkt, de vakman, de markt van interieurdecoratie, enz. is het veiligste en meest gebruiksvriendelijke behang-afstoomapparaat dat momenteel in de handel verkrijgbaar is. De HTW is bijzonder robuust en makkelijk in onderhoud. Bovendien is het apparaat uitgerust met een uniek beveiligingssysteem om brandwonden te voorkomen en wordt het geleverd met een levenslange garantie op de stoomtank.

Bestelcode: 100000 HTW behang-afstoomapparaat

Lees meer...

Selecteer Nederlands/Français

Workshops

DevoNatural 300x250 ravotten

Devomat catalogus 2017 - 2018 downloaden

Nieuwsbrief