devo invisible man top banner

Anza Wistex Maxi 22m 25cmMuurverfrol voor een medium tot grove ondergrond, geeft een grove structuur; hoge verfopname. Geschikt voor alle muurverven.

Anza Micmex Maxi 18mm 25cmMicrovezel muurverfrol voor een gladde tot licht gestructureerde ondergrond, geeft een glad resultaat; Anti-spat en een zeer hoge verfopname. Geschikt voor alle muurverven.

Anza Antex Maxi 8mm 25cmMicrovezelrol voor een gladde ondergrond en een superglad resultaat. Anti-spat en goede verfopname. Geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven.

Anza Vilt Maxi 5mm 25cmViltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. Pluisvrij en verbeterde verfopname. Geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2 componenten lakken.

Anza Vilt Mini 5mm 10cmViltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. Pluisvrij en verbeterde verfopname. Geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2 componenten lakken.

Anza Antex Mini 8mm 10cmMicrovezelrol voor een gladde ondergrond en een superglad resultaat. Anti-spat en goede verfopname. Geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven.

Anza Vilt Midi 5mm 10cmViltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. Pluisvrij en verbeterde verfopname. Geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2 componenten lakken.