devo invisible man top banner

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van parket en plankenvloeren en bieden u alle machines, producten en aanverwante artikelen voor de renovatie en behandeling van deze vloeren.

Uit een waaier van "vloer"-vragen, uitgedokterde "vloer"-oplossingen en voortdurende research en development groeide een zeer uitgebreide "vloer-knowhow". Deze kennis en ervaring stellen wij ter beschikking van onze geachte klanten.

Alles onder één dak voor parket, plankenvloeren en andere vloeren

Wij zijn toonaangevend op het gebied van parketschuurmachines, parket, lijmen, vernissen, oliën, olielakken, boenwassen, enz. voor houten vloeren. Daarnaast voeren wij schrobmachines, waterzuigers, stofzuigers en machines voor marmervernieuwing, reiniging en afwerkingproducten voor alle stenen vloeren, tapijtreinigingsmachines, tapijtreinigingsproducten, enz.

Zowel vaklui, verhuurders als doe-het-zelvers vinden bij ons de juiste machines en producten.

Een greep uit ons service-pakket voor de vakman:

  • Alles onder één dak voor parket, plankenvloeren en andere vloeren;
  • Gratis technische opleiding voor machines en producten op onze testvloeren in Edegem of bij u op de werf;
  • Garantie- en onderhoudsservice door een team van ervaren technici;
  • Grote voorraad onderdelen van alle machines;
  • Elke klant heeft gratis toegang tot een vloerrenovatie-ombudsman;
  • Commerciële adviezen voor optimale marktbewerking in alle opzichten.
Garantie- en onderhoudsservice door een team van ervaren technici.Grote voorraad onderdelen van alle machines.
Alles onder één dak voor parket, plankenvloeren en andere vloeren.Zowel vaklui als detailhandel (verhuurders) vinden bij ons de juiste machines en producten.

Word zelfstandig parketteur

Ons samenwerkingsverband “word zelfstandig parketteur” is een vrijblijvende vorm van samenwerking voor een starter in de parketbranche. Deze vakman in wording geniet een opleiding in alle opzichten!

Zie ook DevoNatural vakman. Dat is een partnership gekoppeld aan het gebruik van DevoNatural producten en de “DevoNatural vakman” merknaam.

Voor de doe-het-zelf markt (verhuurmarkt) werden drie complete verhuursystemen ontwikkeld:

  • Woodboy® en DevoRent® voor doe-het-zelf renovatie en behandeling van parket en plankenvloeren (zie www.woodboy.be en www.devorent.be - website in opbouw)

Op nauwelijks een paar m² winkelruimte biedt u uw klant een totale oplossing voor renovatie en behandeling van parket en plankenvloeren.

De winkelpresentatie is zeer didactisch, zodat uw klant "zelf" zijn keuze kan maken en "zelf" zijn weg vindt in de diverse producten en mogelijkheden. Onze werkschema’s wijzen de gebruiker de weg van A tot Z.

Mister Floor® franchising

Devomat Industries heeft eveneens een keten opgezet van Mister Floor “alles-voor-vloerenwinkels”. Zo’n winkel bestaat uit drie afdelingen:

  • Mister Floor Rental: verhuur
  • Mister Floor Service: vakman-aan-huis
  • Mister Floor Parquet: parket

en biedt alle oplossingen voor alle vloeren (zie www.misterfloor.be)

Mister Floor Rental: verhuurMister Floor Service: vakman-aan-huis

Elke klant, al onze aanbiedingen en alle samenwerkingsformules genieten een uitzonderlijke technische en commerciële ondersteuning. Deze aanpak maakt van Devomat een unieke leverancier op het gebied van vloerbehandeling, sinds 1980.