stofzuiger

Devo Jumbo en Medium stofzuigers zijn ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen in de bouw. Denk hierbij aan het afzuigen van gereedschappen (zoals slijpers, frezen en schuurmachines) maar ook aan de bouwschoonmaak voor oplevering. De fijnstof stofzuigers werken allemaal met speciaal voor fijnstof ontwikkelde stofzakken.

jumbo-finedust-ndd-900

nieuw logo

Fijnstof bronafzuiging op het hoogste niveau!

De drie 2-traps bypass motoren zorgen voor een indrukwekkende onderdruk van 24 kPa, en dat bij een luchtdebiet van 5250 l/min !!

Geen complexe electronica die het kan begeven en geen schudsystemen om de filters proper te maken. Door zijn ingenieus maar eenvoudig ontwerp werden onderhoudsgevoelige onderdelen achterwege gelaten.

Stofzak bijna vol? Kijk gewoon door het transparante deksel!

Door de HEPA patroon uitblaasfilter komt absoluut géén fijnstof doorheen!!

Lees meer...

jumbo-finedust-ndd-900Doorbraak in stofvrij werken met de Devo Jumbo Finedust afzuigunit!

Perfecte bronafzuiging voor schuurmachines, haakse slijpers, boormachines, muurfrezen, enz.

De Jumbo Finedust NDD 900 is een compleet nieuwe standaard op het gebied van ontwerp en constructie van industriële stofzuigers. De afzuigunit is uiterst betrouwbaar, zeer sterk en eenvoudig te bedienen! De prestaties worden verzorgd door twee Twinflo'-motoren met vier turbineschijven. Het filtersysteem is uniek voor fijn stof maar wordt weinig belast dankzij de speciale Hepaflo-finedust stofzakken. Deze stofzakken slaan niet dicht met fijn stof!

Lees meer...

medium-finedust-ndd-570Na de succesvolle introductie van de Jumbo Finedust NDD 900 kwam er veel vraag uit de markt voor een kleinere versie. De Medium Finedust NDD 570 is hiervan het resultaat.

De NDD stofzuigers zijn in te zetten voor fijn- en kwartsstof toepassingen en als bronafzuiger voor diverse handgereedschappen.

Lees meer...