Efficiënt en eenvoudig reinigen en renoveren van houten terrassen en vloeren van verweerd hout met de Devo borstel-schuurtechniek.

16/05/2023

Er is momenteel een groeiende populariteit van twee grote trends op het gebied van houten vloeren. Ten eerste zijn er de houten vloeren die steeds vaker worden gelegd vanwege hun duurzaamheid en esthetische waarde. Ten tweede zijn er de vloeren van verweerd hout die in toenemende mate worden gewaardeerd vanwege hun rustieke charme en unieke uitstraling.

Voor zowel huiseigenaren als vakmensen was het onderhoud en de verzorging van beide soorten vloeren geen eenvoudige taak. Traditioneel werden houten vloeren behandeld met hogedrukwaterstralen of chemische middelen, maar deze methoden hebben schadelijke gevolgen voor het milieu. Daarnaast duurt het lang voordat de vloer volledig droogt na behandeling, waardoor het oppervlak vaak ruw blijft. Bovendien kunnen vloeren van verweerd hout niet worden geschuurd vanwege hun geprofileerde oppervlak. Als gevolg hiervan werden beschadigde vloeren vaak opgegeven, omdat het niet mogelijk was om ze effectief te renoveren zonder de structuur te beschadigen.

Devo heeft, door voortdurend onderzoek en innovatie, een oplossing ontwikkeld die beide problemen aanpakt. Devo heeft innovatieve machines ontworpen die zijn uitgerust met speciale borstels met een gepatenteerde golfsnede. Met deze machines kan het houten oppervlak worden gereinigd en geschuurd in één enkele stap, zonder dat er water of chemische middelen nodig zijn. De borstels verwijderen grondig vuil, mos en grijze lagen, terwijl het oppervlak wordt geschuurd. Het grote voordeel van deze methode is dat het hout direct daarna geolied kan worden, zonder dat er lange droogtijden nodig zijn.

De Devo machines zijn ontworpen om zowel grote oppervlakken als moeilijk bereikbare randen en hoeken te behandelen. Voor grote oppervlakken wordt een sterke en krachtige machine gebruikt, terwijl aanvullende handapparaten worden ingezet voor de randen en hoeken.

Met de Devo borstel-schuurtechniek gaat het werk snel vooruit. In slechts één uur kan er meer dan 10 m² aan vloeroppervlak worden behandeld. Dit maakt het een uiterst efficiënte en tijdbesparende oplossing voor zowel huiseigenaren als vakmensen die houten terrassen en vloeren van verweerd hout willen reinigen en renoveren.

De Devo borstel-schuurtechniek biedt een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen en renoveren van houten terrassen en vloeren van verweerd hout. Met de gepatenteerde borstels en de efficiënte machines van Devo kunnen huiseigenaren en vakmensen deze taken efficiënt uitvoeren, zonder schadelijke chemische middelen of lange droogtijden. Het resultaat is prachtig gereinigd en geschuurd hout dat direct kan worden geolied, waardoor de esthetiek en duurzaamheid van de vloeren worden verbeterd.

Webshop powered by Marcando