01 juli 2021

Grondige reiniging, ontvetting en verwijdering van aangekoekt vuil en aanslag van luchtverontreiniging met Devo Silclean.

Lees hier meer over grondige reiniging, ontvetting en verwijdering van aangekoekt vuil en aanslag van luchtverontreiniging met Devo Silclean.

Doel: grondige reiniging, ontvetting en verwijdering van aangekoekt vuil en aanslag van luchtverontreiniging met Devo Silclean.

Toepassing op: niet kalkhoudende natuurstenen vloeren = zuurbestendig, geglazuurde keramische vloeren, ongeglazuurde keramische vloeren, cementgebonden vloeren, granito, en waterbestendige kunststofvloeren.

Bijzonder aanbevolen voor ruwe stenen vloeren, opritten, betonklinkers, silexdals/ingewassen grindtegels, enz.

  • Doseer Devo Silclean afhankelijk van de vervuiling. Meng 1 liter product op 10 liter water tot 1 liter product op 40 liter water. Warm water versterkt de reiniging! Meng in een emmer. De reinigingsvloeistof in de tank van de Devoboy machine gieten.
  • Daarna de vloer al schrobbend bevloeien. Trek de linkse tanktrekker naar u toe om de reinigingsvloeistof, via de spuigaten van de wit groene borstel op de vloer te verdelen. Laat de reinigingsvloeistof enkele minuten op de vloer inwerken. Bewerk ± 10m² per keer.
  • Daarna de vloer grondig met water spoelen (Devo spoel en zuigmachine).

Raadpleeg ook de etiketten van de Devo producten, de machinegebruiksaanwijzingen en let op de veiligheidsvoorschriften!

Devo Silclean

Reinigers -

024110

Beschikbaar in 2 varianten

Meer info

Webshop powered by Marcando