devo invisible man top banner

Defecte machines worden zonder vertraging hersteld of omgeruild en als u de herstelling zelf wenst uit te voeren, krijgt u gratis telefonische begeleiding van een technieker met een wisselstukkentekening.Devomat Industries biedt u een garantie en onderhoudsservice met een team van ervaren technici!

Elke nieuwe machine wordt een tweede keer grondig getest vóór levering en onze techniekers nemen eveneens de tijd om u het juiste gebruik, afstelling en onderhoud van de machine zeer goed uit te leggen!

Defecte machines worden zonder vertraging hersteld of omgeruild en als u de herstelling zelf wenst uit te voeren, krijgt u gratis telefonische begeleiding van een technieker met een wisselstukkentekening.

Dankzij onze ruime ervaring en grote voorraad aan wisselstukken kunnen wij u een unieke technische service garanderen!

Wij weten dat u uw machine(s) eigenlijk niet kunt missen en maken er een punt van om u op dit vlak de grootste voldoening te schenken!

Dankzij onze ruime ervaring en grote voorraad aan wisselstukken kunnen wij u een unieke technische service garanderen!Garantievoorwaarden:

Voor zover de machines onderhouden en normaal gebruikt worden, overeenkomstig onze instructies, is er voor onze toestellen 12 maanden garantie op materiele defecten en uurloon, vanaf de aankoopdatum. De garantie is niet geldig bij accidentele schade, inadequaat gebruik of slecht onderhoud.

De garantie dekt evenmin de wisselstukken zoals voedingskabel, wieltjes, schakelaars, koolborstels, slagpinnen, rubberen onderdelen, slangen en rollagers.

Devomat Industries wijst alle verantwoordelijkheid af, wanneer onbevoegde personen herstellingen hebben uitgevoerd of gepoogd hebben herstellingen uit te voeren.

Indien er moeilijkheden zouden voorkomen, moet het betreffende toestel of de onderdelen ter inspectie teruggestuurd worden. Bij zichtbare gebreken zullen wij de stukken die defect zijn, herstellen of vervangen zonder enige kosten.

Aanlevering- en retourkosten voor reparatie van de machine(s) zijn gratis, als e.e.a. samenvalt met een levering van goederen.